EIS F00

Referat: Sandsbro AIK - EIS F00

Ny vinst inkasserad under söndagen !!
Vi åkte i värmen mot nytt resmål, Sandavi i Sandsbro. Trevlig miljö men med lite sämre plan. Med i den långa karavanen av tillresta fans hade vi 2 förkylda tjejer, 2 allergiska tjejer, 1 fotskadad tjej, 1 knäskadad tjej och 1 "skinkskadad" tjej. Det gjorde att Bella (född 02) fick hänga med och gjorde det med bravur, mycket spring i benen och tuff inställning.

Med anledning av de många skador/sjukdomar ställda vi upp med en defensiv uppställning och säkrade hemåt till en början och jobbade på kontringar och snabba omställningar. De hade en riktigt duktig mittback och vi kom inte riktigt loss på kontringarna och kunde flytta upp laget. Med 2-0 ledning i paus (båda målen av Amanda) och med god kontroll på deras anfall så kändes det stabilt, även om vi inte hade något bra spel.

I andra halvlek börjar Sandsbro riktigt bra, rullar bolll men får inte riktigt till någon skarp målchans, men med ca 10-15 minuter kvar så får de in en reducering vilket gör oss lite skakiga. De har sedan några ytterligare chanser samtidigt som vi också har chanser att göra 3-1. Vårt avgörande mål kommer dock med ca 5 minuter kvar, återigen genom Amanda - då var det klart.

Sammanfattningsvis en otroligt bra kämpainsats med de förutsättningar vi hade före match. Sandsbro var det bättre spelande laget men vi visade att man kommer långt med kämpaglöd och inställning. Dessutom höll sig våra ledare inom den tekniska zonen nästan hela matchen !

Bra jobb tjejer, nu laddar vi inför torsdagens match !

sön 18 aug 2013, 17:00 EIS F00 - Sandsbro AIK 3 - 1